FUJIFILM instax mini 90 NEO CLASSIC | instax.dk
15620
page,page-id-15620,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Fujifilm instax mini 90 NEO CLASSIC

instax mini 90 er det ypperste inden for polaroidkameraer

Design møder funktionalitet i det avancerede instax mini 90. Det lækre retro look er inspireret af FUJIFILM’s anmelderroste digitalkameraer. Instax mini 90 er det mest avancerede polaroidkamera på markedet med funktioner som dobbelteksponering og op til 10 sekunders lukketid. Instax mini 90 er 100% analog, og med fuld kontrol over lukketiden, kan du tage fange lys på mange kreative måder – og fremkalde billedet med det samme.

avanceret blitz fujifilm instax mini 90

Avanceret blitz

Blitzen i instax mini 90 er optimeret til at give den rette mængde lys i forhold til længden mellem kamera og subjektets omgivende belysning. Dermed sikrer du optimal eksponering hver gang.

Manuel kontrol over lysstyrke

Udover den avancerede blitz, har du mulighed for manuelt at indstille lysstyrken på de fremkaldte billeder. På instax mini 90 kan du vælge mellem lav eller høj belysning, hvis du ønsker at fremhæve eller undertone visse detaljer.

manuel lysstyrke fujifilm instax mini 90
makro indstilling fujifilm instax mini 90

Makro indstilling

Den nye makro indstilling giver dig mulighed for at tage særligt detaljerede nærbilleder. Makro indstillingen er unik for instax mini 90 og er oplagt til portrætbilleder på kort afstand.

Landskabs indstilling

Denne indstilling er optimeret til at tage billeder af landskaber, eller hvis subjektet befinder sig langt væk fra kameraet. Landskabsindstillingen anbefales, når subjektet er længere væk end 3 meter.

landskabsbilleder fujifilm instax mini 90
festbilleder fujifilm instax mini 90

Fest indstilling

Hvis du har dit instax mini 90 med til fest, kan du benytte denne indstilling, der sørger for, at både subjekt og baggrund oplyses optimalt.

Børne indstilling

Med denne indstillingsmulighed kan du fange hurtigtbevægende subjekter som børn og dyr. Mini 90 sørger automatisk for, at eksponering og lukketid justeres, således subjektet altid står skarpt på billedet.

børnebilleder fujifilm instax mini 90
5

forskellige indstillingsmuligheder

2

forskellige farver

10

sekunders lukkertid

7

unikke funktioner

Manuel lukkertid

Endnu en unik indstillingsmulighed på instax mini 90 er manuel lukkertid. Denne indstilling gør det muligt at holde at eksponere filmen med lys i op til 10 sekunder. Når “bulb exposure” er valgt, bestemmes lukkertiden af, hvor længe du holder skyderen nede. Denne indstilling gør det muligt at indfange lys og motiver om natten på mange kreative måder.

manuel lukkertid på fujifilm instax mini 90
manuel lukkertid fujifilm instax mini 90
dobbelt eksponering på fujifilm instax mini 90

Dobbelt eksponering

Når dobbelt eksponering vælges, kan er tages to billeder, der kombineres i ét kreativt og helt unikt motiv. Denne indstilling giver dig uendelige muligheder for udtrykke din kreativitet på kunstneriske måder med instax mini 90.

dobbelt eksponering fujifilm mini 90
Køb instax mini 90 med 30 dages fuld returret og gratis fragt til 1.395,-

Nem betjening

Instax mini 90 er nem at betjene, og der kan vælges indstilling på to måder: Enten via betjeningsknapperne på bagsiden eller ved at dreje skiven rundt om linsen.

nem betjening fujifilm instax mini 90

Genopladeligt batteri

Instax mini 90 inkluderer et genopladeligt lithium-ion batteri og tilhørende oplader. Batteriet er langtidsholdbart, og alt afhængig af, hvor mange billeder du tager, kan det holde på strøm i op til flere måneder!

batteri fujifilm instax mini 90

Tripod stativ

tripod til fujifilm instax mini 90

Kameraet er klar til montering på tripod for øget stabilitet. Dette er især vigtigt når dobbelt eksponering eller manuel lukkertid benyttes for at sikre optimale billeder.

Selfiespejl og ekstra skyder

selfie spejl fujifilm instax mini 90

Instax er oplagt til sjove selfies, og det kunne ikke være nemmere med det særlige selfiespejl på forsiden. Spejlet fungerer desuden som skyder, når der tages vertikale billeder med instax mini 90.

mini 90 brun og sort