Cover Bryllup

Skab et personligt bryllup med instax

Vi ved, at der er meget der skal planlægges, når brylluppet står for døren – og ikke mindst mange beslutninger, som skal tages, for at den store dag bliver helt perfekt. Både for brudeparret og gæsterne. Ønsket er at skabe en oplevelsesrig dag fyldt med gode minder. Vi giver dig derfor her vores tips og tricks til, hvordan du kan bruge instax til at fange de største øjeblikke i fysiske billeder og samtidig gøre brylluppet (endnu) mere personligt og unikt! Du vil endda få mulighed for at vinde det perfekte instax bryllupskit, så du kan sætte dit helt eget præg på brylluppet!

Personlige bordkort

En super fin (og nem) måde at gøre brylluppet mere personligt på, er ved opgradere de traditionelle bordkort til personlige bordkort med billede. Find frem et billede af hver gæst og print det ud på din instax smartphoner printer (mini Link, mini LiPlay eller Share SP-2 / SP-3). For et romantisk og retro look, kan vi anbefale, at du bruger korkpropper. Det eneste du skal gøre er, at skære den nederste del af korkproppen af, således at du skaber en flad bund, så korkproppen kan stå. Lav herefter et fint snit på den anden side, hvori du placerer dit billede. Skriv desuden navnet på det hvide stykke under billedet med en permanent-tusch. Og wupti – så har du personlige bordkort som med garanti vil bringe smilet frem hos dine gæster!
Er du ikke til korkprop-idéen kan du også stille billederne på et fint, lille staffeli.

Bordkort med instax bilder
bordkort med instax bilder

Personlig gæstebog

En gæstebog gør det nemt og enkelt at gemme de bedste minder fra den store dag. Som ordsproget siger, ”Et billede siger mere end tusind ord” – og vi kunne ikke være mere enige! Vi synes derfor også, at den traditionelle gæstebog bør give gæsterne mulighed for at indsætte billeder ved siden af deres hilsen for på denne måde at knytte visuelle minder til gæstebogen. Det eneste du skal gøre er, at stille et instax kamera og film op ved siden af gæstebogen, så dine gæster selv kan få lov at skabe minder, og klistre dem i bogen. Hertil kan vi anbefale det populære instax mini 11 kamera, som producerer billeder i mini format, og som er super nemt at anvende. Alternativt kan du benytte instax SQ1, hvis du ønsker større, kvadratiske billeder. Begge kameraer kan desuden fås i hvid.

Tænk hvor hyggeligt det vil være at se tilbage på disse hyggelige minder, på jeres 1års-bryllupsdag (og alle de andre bryllupsdage, som i får lov at fejre i fremtiden!)

instax gæstebog

Billede af @catchthismoment2

Billede af @lilyandlaceevents

Billede af @lilyandlaceevents

Invitationer

Vi ved at rigtig mange bruger lang tid på at skabe de perfekte bryllups-invitationer. Og det giver selvfølgelig god mening! For mange er denne invitation nemlig førstehåndsindtrykket, som sætter retningen for hele brylluppet – og derfor giver det også mening, at bryllupsinvitationerne er både personlige og unikke! Vores trick er, at klistre instax-billeder på invitationen af dig og din udvalgte for personlige og ikke mindst unikke invitationer. Det kan gøres enten ved at tage billeder med et instax kamera eller ved at finde det perfekte billede, og printe det ud på en instax smartphone printer. På denne måde bliver invitationerne mere personlige og gæsterne kan allerede starte med at glæde sig til et gennemført bryllup.

Billede af Julia, Fashionblonde

Billede af Julia, Fashionblonde

Fotovæg

En billedvæg skaber både god stemning og gode minder – og så er det den perfekte, personlige center piece til brylluppet! Skab jeres egen fotovæg ved at sætte et bord op med instax kameraer og film, samt eventuelt en lille hilsen til jeres gæster om, at de gerne må hjælpe jer med at skabe minder! Billedvæggen kan laves på mange måder – det kan være en række med snore, som gæsterne kan hænge billederne op på med klemmer. Det kan også være en korktavle, hvor billederne sættes fast med en nål. Uanset hvad vil det med garanti bidrage til at dine gæster får skabt nogle gode og sjove minder sammen, som også i som brudepar vil få glæde af at kigge tilbage på!

En lille anbefaling er desuden, at have rigeligt med film – vores erfaring fortæller os nemlig, at gæsterne også sætter stor pris at få et billede (eller to eller tre) med hjem, som et skønt minde om jeres store dag!

bildevegg med instax bilder
instax billedvæg

Billede af @davidemontistudio

instax billedvæg

Billede af @davidemontistudio

Kage-dekoration

Rigtig mange vælger de traditionelle brud-og-brudgom-figurer på toppen af bryllupskagen – men hvorfor ikke gøre noget lidt mere kreativt? Placér et billede af dig selv og din udvalgte på toppen af kagen og skab et personligt og unikt udtryk. I kan enten tage billeder i løbet af dagen, som kan bruges på toppen af kagen, eller i kan vælge at printe et billede ud af jer hver på forhånd via en instax smartphone printer. Dette er både en sjov og anderledes bryllupsidé som helt sikkert vil give et unikt udtryk til bryllupskagen og skabe smil og god stemning blandt jeres gæster.

kake-topper med instax bilde

Takkekort med billede

De kreative indslag slutter ikke, når brylluppet er forbi. De fleste ønsker gerne at sende et personligt takkekort ud til gæsterne efter brylluppet for at takke for både deres selskab og gaver. For at gøre takkekortet ekstra personligt, kan du bruge billeder fra festen, således at hver gæst får et personligt og unikt takkekort. Det kan enten være ved at bruge instax billederne fra billedvæggen, eller ved at printe jeres yndlingsbilleder ud via instax smartphone printeren. Uanset hvad, bliver det en hyggelig overraskelse til jeres gæster, som endnu en gang bliver mindet om den store dag.

instax takkekort

Bryllupsrejsen

instax kameraet giver ikke kun god mening til selve bryllupsfesten! Hvorfor ikke tage dit instax kamera med på bryllupsrejsen, så i kan fortsætte med at skabe fantastiske minder sammen også efter brylluppet? Afhængig af hvornår i sender jeres takkekort ud, kan i også vælge at bruge nogle sjove billeder fra bryllupsrejsen til at sende med i takkekortet, som en personlig hilsen til gæsterne. Har i lavet en mindeboks til festen kan i med fordel lægge billederne fra bryllupsrejsen ned i boksen, som i så kan åbne på jeres 1.års bryllupsdag og mindes den gode bryllupsfest og bryllupsrejse.

Honeymoon med instax

Vind hele instax bryllupskittet!

Nu hvor du har fået en masse inspiration til, hvordan du kan bruge både et instax kamera og printer til at skabe et personligt bryllup med masser af gode minder, skal du selvfølgelig også have muligheden for at vinde det perfekte bryllupskit! Vil du gerne vinde et bryllupskit bestående af en instax mini Link smartphone printer, et instax mini 11 kamera, og hele 10 pakker instax mini film til en samlet værdi af 2096 kr.? Deltag herunder – Så kan du blive den heldige vinder af det perfekte instax bryllupskit!

Læs mere om instax produkterne

Er du mere nysgerrig på de forskellige produkter, og er du i tvivl om, hvilket kamera eller printer du skal vælge til brylluppet? Læs mere om de populære produkter her!

instax mini 11

instax mini 11 kameraet er perfekt til brylluppet! Kameraet printer i mini format, så der er plads til mange billeder. Og med automatisk eksponering, er kameraet super nemt at anvende!

instax kameraer

instax SQ1

instax SQUARE SQ1 er til dig, som ønsker lidt større billeder i square format. Med automatisk eksponering er kameraet ligesom mini 11 super nemt at anvende!

instax mini Link

instax mini Link smartphone printeren er perfekt til dig, der gerne vil bruge instax til bryllupsforberedelserne. Brug printeren til bordkort, invitationer eller måske endda takke-kort.

instax film

Vælg den film, der passer til dit kamera eller printer. Vi tilbyder også tema-film, så du kan sætte dit personlige præg på brylluppet – Var det noget med sorth/hvid film, eller regnbue ramme?

link to mini film