don't just take, give.

300 millioner billeder oploades til internettet hver eneste dag. Men instax handler ikke bare om at tage billeder. instax handler om at gi'.

Instax farverige kameraer og printere giver dig mulighed for at gi’ mere af dig selv – gi’ kreativiteten liv, gi’ din mening til kende eller gi’ et kærligt minde, som venner og familie kan holde fast i. 
Hvad vil du gi’?

Our Giving Story

Vores nye kampagne hylder den menneskelige generøsitet gennem billeder, som gives væk. instax printer fysiske minder, som kan røres og holdes (tæt på hjertet). Gi’ dine billeder liv og gi’ dem væk til nogen, du holder af.

instax printer fysiske billeder, som kan gives væk.

Take and give with the instax mini Link smartphone printer

Vi tager tusindvis af billeder med vores smartphone hver eneste dag – og der bliver billederne ofte liggene, på smartphonen. Men billeder skal ikke bare tages, de skal gives. Vi har derfor udviklet den nye instax mini Link smartphoneprinter til netop dette formål. mini Link frigiver billederne fra din telefon, og giver dig mulighed for at forvandle dine yndlingsminder til fysiske instaxprints, som du kan dele, hænge op og mindes for altid.

Start your giving story

#Giveinstax #DontJustTakeGive