BLIV FESTIVALS-KLAR MED INSTAX

Er du klar til festivalsæsonen? Hvis ikke, så læs med her og få den ultimative festivals-overlevelsesguide med instax!

THE ESSENTIALS

Vi ønsker, at du får det bedste ud af festivalsæsonen, og vi giver dig derfor her vores bud på 5 uundværlige items, som vi mener, vil være med til at give dig den bedste festival!

CAPTURE THE MOMENT

Fang alle dine yndlings-festivals-øjeblikke med dit instax kamera. Du vil helt sikkert elske at se tilbage på de mange sjove minder, når du kommer hjem, og så er det også en fantastisk måde at møde nye mennesker på; det lille fikse instax kamera får altid meget opmærksomhed og bringer et smil på alles læber – Hvem ville ikke blive lykkelig for at få et instax billede med sig hjem?

VÆR FORBEREDT

Som vi alle sammen ved, kan det danske vejr være ret utilregneligt, og det er derfor aldrig helt til at vide, hvilket vejr, der rammer os! Gør derfor dig selv den tjeneste at medbringe gummistøvler og lad ikke lidt regn slå dig ud!

Gummistøvler fra SWIMS

VÆR ENDNU MERE FORBEREDT

Selvom vi elsker regndans, kan det nu også være rart at kunne holde sig tør, og her er gummistøvler ikke altid nok, hvis det står ned i lårtykke stænger. Vær ekstra forberedt med en regnponcho, gerne med hætte, så du kan holde dig tør på hele kroppen. Vælg eventuelt en regnponcho med farve, som fuldender dit festival look!

Regnponcho fra SWIMS

STAY HYDRATED

Stay hydrated med en genopfyldelig vandflaske! På de varme sommerdage er det i særdeleshed vigtigt, at få drukket rigeligt med vand. Gør samtidig noget godt for miljøet ved at bruge en genopfyldelig flaske! Win-Win!

SKYGGE, SOLHAT, SOLCREME

Vi har alle hørt disse solråd 100, hvis ikke 1000 gange før. Men der er altså noget om snakken! Hvem gider at gå glip af MØ eller Travis Scott, fordi man har solstik? Ikke os i hvert fald! Så husk at medbring solhat og solcreme og vær ikke bange for lidt skygge, når solen står højest på himlen. Så er du forberedt, hvis hedebølgen rammer festivalspladsen!

 DEL DINE FESTIVALBILLEDER MED OS PÅ INSTAGRAM VED AT TAGGE @instaxdanmark!

Lad festivalsæsonen begynde!!

DEL DINE FESTIVALBILLEDER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK OG #MITINSTAX