Header instax mini 11

MØD DET NYE INSTAX MINI 11

Sig hej til instax mini 11 – det populære instax mini 9’s efterfølger! Dette lille, fine kamera er lige så nemt og sjovt at anvende, som det ser ud. Med instax mini 11 er du kun sekunder fra at fange de store øjeblikke i et fysisk instax-billede, som du kan gemme og dele med dem, du holder af!

Vi ved hvad du tænker… hvad kan dette nye, super fede instax mini 11 😉 Derfor giver giver vi dig her et hurtigt overblik over de bedste egenskaber hos vores nye yndlingskamera, og du kan godt glæde dig!

SMART OG ENKELT DESIGN

Se lige denne lille, fine sag! Inspireret af det ikoniske instax mini 9 kamera har vi lavet en efterfølger, der er endnu bedre end dets forgænger. instax mini 11 har et smart og enkelt design med fokus på de små detaljer. Derudover er kameraet både mindre og smallere end det forrige mini 9, hvilket gør det perfekt at have med på farten.

instax mini 11 findes i fem fine farver; Gray, Blue, Pink, Purple og White, så du kan vælge lige præcis din personlige favorit.

Nyt design til instax mini 11

PERFEKTE BILLEDER, HVER GANG!

Vi tør godt sige, at det nye instax mini 11 nok er det nemmeste instant kamera at bruge… nogensinde! instax mini 11 gør alt det hårde arbejde for dig, så du bare skal koncentrere dig om at fange de store øjeblikke. Og det kan vi takke den indbyggede auto-exposure funktion for! Denne nye funktion indstiller automatisk kameraet efter lysforholdene i billedet, og du kan derfor glæde dig over endnu skarpere billeder med endnu mere detaljerede baggrunde.

Med instax mini 11 er det således ikke længere nødvendigt manuelt at justere lys på kameraet. Det eneste du skal gøre, er at tænde kameraet og tage en masse fantastiske billeder i fantastisk billedkvalitet!

Perfekte billeder takket være automatisk eksponering

ENDNU BEDRE SELFIES

Sandheden er, at vi alle gør det. Altså tager selfies, både alene og med vennerne. Derfor har vi udstyret det nye instax mini 11 med både et selfie spejl OG et dedikeret selfieobjektiv! Med den nye selfie-funktion er det nemmere end nogensinde før at tage gode selfies. Det eneste du skal gøre for at aktivere selfie-mode er, at trække den yderste del af kameraets objektiv fremad. Klar parat selfie-smart!

GØR DET TIL DIG EGET

Med det nye instax mini 11 har du mulighed for at give kameraet et unikt touch med det tilhørende tilbehør til udløserknappen. Lad mini 11 hænge på armen som en cool accessory og skift eksempelvis farven på udløserknappen, så den matcher dit outfit! Bare en lille ekstra detalje, som giver kameraet endnu mere personlighed og stil!

tilbehør til instax mini 11

Vil du vide mere?

Er du stadig nysgerrig på instax mini 11, og vil du gerne læse endnu mere om kameret, så klik her!