fbpx

BACKSTAGE TIL LOVE IS NOT A CRIME

”LOVE IS NOT A CRIME” bliver der råbt ud i de store industrilokaler på Østerbro i København, alt imens rockmusikken brøler ud af højtalerne. Otte hotte, danske modeller, masser af stylister, fotografer og kreative personligheder fra Scoop Models og modemærket Won Hundred er samlet i anledningen af Pride 2019. Instax var med bag kulisserne!

LOVE IS NOT A CRIME

’Love is Not a Crime’ er navnet på en velgørenhedskampagne som kører gennem et samarbejde mellem Scoop Models, Won Hundred og Amnesty International (Denmark). For tredje år i træk forsøger de med deres samarbejde at øge bevidstheden omkring hvor farligt det fortsat er at tilhøre LGBT+ miljøet i visse dele af verdenen.

blank
blank
Billede af modeller til Pride x Scoop Models x Amnesty International kampagnen

BAG KULISSERNE

Gennem vores spændende samarbejde med Scoop Models, hvilket blandt andet portrætteres igennem Instagramprofilen @instaXscoop, er vi inviteret bag kulisserne for at forevige ’Love is Not a Crime’-fotoshootet og kampagnens budskab gennem instaxkameraet. 

Det første, der møder os, er otte meget unikke og utraditionelle modeller. Alle otte modeller har hver sit personlige look, men fælles for dem alle og deres styling, er at grænserne mellem kønnene udviskes. Hvorvidt modellerne er mænd, kvinder eller noget helt tredje, er ikke afgørende – det vigtige er personen bag.

blank
blank

Man mærker tydeligt interessen for instaxkameraet både blandt modellerne og de andre tilstedeværende gæster, når vi går rundt med det. Selvom man skulle mene, at modellerne er vant til at stå foran et kamera, mærker man tydeligt, at de synes, det er lidt ekstra spændende med instax. Dette skyldes, at de får billedet ud i hånden med det samme, men også hele spændingen i at se resultatet, som først fremgår, når billedet printes og langsomt dannes på den hvide film. Man kan sige, at man fanger øjeblikket og det uperfekte, som er med til at gøre det perfekt. 
Se bare de fine resultater vi fik!

blank
blank
Billede af modeller til Pride x Scoop Models x Amnesty International kampagnen

PROJEKTET OG T-SHIRTEN

Imens fotograferne tager cool billeder, fortæller Creative Director for Scoop Models, Sune Palner, os stolt om projektet og designet på t-shirten. Alle, som er med på shootet, er frivillige og er blevet fløjet ind fra hele verden for at arbejde gratis for projektet om at fremme LGBT+-personers rettigheder. Stemningen blandt alle på optagelsen er afslappet, og man mærker tydeligt, at alle er stolte af at være med til at støtte projektet. 

T-shirten afbilleder en person med læbestift, som både kunne være en mand eller kvinde. For at komplimentere det stærke budskab som motivet sender, er kampagnens slogan ”Love is Not a Crime’ trykt hen over øjnene på personen. T-shirten kan købes her og overskudet doneres til Amnesty International

Bag kulisserne til Pride x Scoop Models x Amnesty International kampagnen

KÆRLIGHED FOR ALLE

”Love is Not a Crime”-kampagnen er til for at fejre mangfoldighed og kærlighed uanset køn og seksualitet. Budskabet om lige rettigheder for alle støtter instax også op omkring, og i år kunne du finde os på Pride-festivalen i Stockholm, hvor vi udstillede alle backstage instaxbillederne fra “Love is Not a Crime”-fotoshootet. Desuden udstillede vi en masse billeder af forskellige fotografer og influencers, som alle berettede om en personlig historie fra LGBT+-miljøet gennem instax-billeder.

DEL DIN HISTORIE GENNEM INSTAX-BILLEDER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK ELLER BRUGE #MITINSTAX