Cover

SOMMERMINDER MED INSTAX

Læs vores sommerguide, og opdag hvordan instax kan blive din bedste følgesvend henover sommeren! Du kan også læse guiden til, hvordan du kan forevige de bedste sommerminder med en instax scrapbook!

Sommerbilleder taget af @fernwehfaerie

Efter en lang vinter og alt for meget tid brugt indendørs, står sommeren endelig for døren! Det er tid til sol, strand og nye eventyr – Og det har vi længtes efter!

Uanset hvilke sommereventyr du har planlagt, så er instax sommerens perfekte følgesvend.

SOMMERENS SJOVESTE FESTIVALER

Instax er perfekt at have med i tasken til sommerens festivaler. Den er lille, let og enkel at bruge. Desuden kommer du uden tvivl til at blive utrolig populær blandt vennerne, for hvem vil ikke have et minde med sig hjem fra de bedste festivaløjeblikke?

Mangler du inspiration til, hvad du skal medbringe på festivalen? Så læs vores festivalguide her!

EVENTYRLIGE REJSER OG ROADTRIPS

Uanset om dine sommerplaner indebærer magiske udenlandsrejser eller udflugter rundt i det danske land, kommer instax-kameraet til at være din bedste ven. Fang sommerminderne med venner, sommerflirten eller familien. Det vil helt sikkert være fantastisk at se tilbage på, når sommeren er ovre!

THE TAN WILL FADE, BUT THE MEMORIES WILL LAST

Det er vidst ingen hemmelighed at man aldrig helt kan stole på det danske sommervejr, og det kan derfor være en god idé at have nogle sjove indeaktiviteter i ærmet til de grå regnvejrsdage. På de dage hvor regnen siler ned, eller du blot har brug for en pause fra solens stråler, kan du eksempelvis lave en scrapbook med dine yndlingssommerminder. Scrapbooken er den perfekte måde at samle billederne fra en fantastisk sommer, og på denne måder varer minderne for altid!

Alt du behøver er:

• Scrapbook / fotoalbum / eller lignende

• Sommerlige instax-billeder

• Limstift

• Instax sharpies tuscher

• Dekorationer såsom tørrede blomster, klistermærker, washi-tape eller lignende

Step 1:

Udvælg dine yndlings-instax-billeder fra sommerens festligheder, udlandsrejser, festivaler, roadtrips, eller hvad du nu mener beskriver din sommer bedst.

Välj ut dina favorit instax-bilder

Step 2:

Placer billederne i scrapbooken, før du klistrer dem på, for at sikre dig at placeringen bliver præcis, som du ønsker. Når du har bestemt dig for et fint layout, klistrer du billederne fast i bogen.

instax mini LiPlay, instax mini- och square-bilder och torkade blommor
Fotobok med instax-bilder
Bild som visar hur instax-bilder klistras in i en klippbok

Step 3:

Slip kreativiteten løs og begynd at dekorér scrapbooken. Her kan du for eksempel bruge tørrede blomster for at skabe den helt rigtige sommerfølelse. Desuden kan det være en sjov idé at bruge instax sharpies tucher til at skrive en lille tekst, såsom navn og steder på den lille hvide ramme under instax billedet eller i bogen ved siden af billedet. På denne måde sikrer du, at du altid kan huske minderne.

 

Step 4:

Slutresultatet er klar, og du har nu en sommerlig scrapbook, hvor du altid kan se tilbage på minderne fra en fantastisk sommer!

Klippbok gjord med instax mini LiPlay

DEL DINE FINESTE SOMMERBILLEDER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK ELLER #MITINSTAX