instax mini Link i dusty pink, dark navy och

BLIV EKSPERT I INSTAX MINI LINK

Instax mini Link er navnet på den nye, stilrene instaxprinter, som har det hidtil største udvalg af forskellige funktioner. Med instax mini Link og den tilhørende app får du et hav af muligheder for at printe sjove billeder direkte fra din smartphone. Tilføj fine rammer og filtre og gå i Fun Mode med vennerne med blandt andet Party Print og Match Test.
Læs med her og bliv ekspert i instax mini Links mange nye funktioner.

Download appen her!

INSTAX MINI LINK APPEN

For at printe på din nye instax mini Link, skal du downloade den gratis Link-app i App Store eller Google Play. Herefter kan du tilkoble din smartphone via bluetooth. I appen findes der to forskellige funktioner, nemlig Print Mode og Fun Mode.

Fun mode og print mode i instax mini Link appen

For at skifte mellem de to funktioner er det helt enkelt bare at tilte printeren frem og tilbage, takket være den indbyggede bevægelsessensor, som gør det super nemt at anvende instax mini Link.

Tilt printeren for at skifte mellem funktionerne (fra lodret til vandret)

PRINT MODES

I appen findes der tre forskellige Print Modes, som du kan vælge imellem; Simple Print, Video Print, og instax Camera. Vi vil i det følgende præsentere alle tre funktioner, som med garanti vil gøre din instax oplevelse endnu sjovere!

SIMPLE PRINT

Med Simple Print har du mulighed for at tilføje filtre (monochrome, sepia eller auto) og justere farve og lys (brightness, contrast og saturation) på det ønskede billede.

Tilføj filtre og juster farve og lys i Simple Print

For at gøre det ekstra nemt at printe, kan du som noget helt nyt swipe op på billedet i appen, hvorefter billedet automatisk printes.

Swipe up for at printe

VIDEO PRINT

En helt ny og spændende funktion med instax mini Link printeren er muligheden for at printe billeder fra din yndlingsvideo! Vælg en given video, spol frem og/eller tilbage til det klip, du vil beskære og print det herefter ud som et billede.

Video-print funktionen i instax mini Link appen

INSTAX CAMERA

Med instax Camera funktionen får du mulighed for at bruge printeren som fjernkontrol. Det vil sige, at du som noget helt nyt kan zoome ind og ud på kameraet ved at tilte printeren fra lodret til vandret, og bruge instax-knappen til at tage billedet.

zoom ind og ud på kameraet ved at tilte printeren fra lodret til vandret

FUN MODE

Foruden de tre Print Modes har den nye app også fire forskellige Fun Modes, nemlig Frame Print, Collage Print, Match Test og Party Print.

FRAME PRINT

Vil du gerne gøre dine instaxbilleder ekstra sjove og personlige? Så er Frame Print måske noget for dig! Instax mini Link byder på 27 forskellige rammer, som kan give dine billeder et personligt og sjovt look.

COLLAGE PRINT

Med Collage Print har du mulighed for at lave en kollage sammensat af flere forskellige billeder. Vælg imellem intet mindre end 17 forskellige skabeloner og slip kreativiteten løs for at skabe en personlig kollage med alle dine yndlingsbilleder!

instax billeder hvor Collage funktionen er benyttet

MATCH TEST

Tag instax’ Match Test og tjek hvor godt et match du egentlig er med dine venner, familie eller flirt. Match Testen fungerer ved, at du først skal vælge et billede er jer sammen, eller to billeder af jer hver. Herefter skal du vælge mellem Quick diagnosis eller Precision diagnosis, alt efter hvor meget tid du vil bruge på det. Hvis du gerne vil have et hurtigt resultat, vælg da Quick diagnosis, og instax mini Link udregner jeres kompatibilitet ud fra jeres billede/billeder. Ønsker du derimod en mere nøjagtig test, vælg da Precision diagnosis, hvor begge personer skal svare på fem forskellige spørgsmål omhandlende personlighed og karaktertræk. Når i er færdige med at besvare spørgsmålene, er det bare at udskrive billedet og se, hvor godt et match i er. Brug desuden reprint funktionen til at lave en kopi, så i begge kan få et bevis på jeres (måske) perfekte match.

Find frem til dig og din ven eller flirts kompatibilitet
Print jeres match score

PARTY PRINT

Instax Party Print er en rigtig party-starter! Med instax mini Link er det muligt at skabe sjove billeder sammen med venner og familie. Med Party Print funktionen kan op til fem personer tilkoble deres smartphone til appen via bluetooth. Når alle er koblet på, vælg da et layout, og alle skal herefter vælge et billede, som uploades til appen. For ekstra spændingsfaktor vælg Surprise Mode, så kan i først se hvilke billeder, de andre har uploadet, når billedet printes

Lav en sammensat billede fra flere forskellige smartphones ved at tilkoble flere mobiler til Party print mode

REPRINT

Instax handler ikke bare om at ta’, men også om at gi’. Med Reprint funktionen kan du printe det samme billede flere gange, og dermed sørge for at alle i vennegruppen får en kopi! Vend printeren op og ned og tryk på instax-knappen for at genudskrive et billede. Nemmere bliver det ikke!

Hånd der trykker på instax knappen på instax mini Link
Vend printeren op og ned og tryk på instax-knappen for at genudskrive et billede

DEL DINE INSTAX-BILLEDER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK ELLER VED AT BRUGE #MITINSTAX