KONFIRMATION MED INSTAX

For mange unge drenge og piger står konfirmationen for døren, og det betyder at der venter dem en hel del forberedelser og planlægning før den ultimative fejring. Læs her vores guide til at personliggøre og forevige den store dag med instax!

INVITATIONSKORT

Sæt et helt unikt præg på invitationskortet ved at designe det helt fra bunden af! Tag et billede af konfirmanden og lim det på forsiden af din invitation – så er gæsterne ikke i tvivl om, hvem de skal fejre! Dekorér herefter kortet med forskellig pynt, såsom klistermærker, for at give invitationen et helt personligt præg, som afspejler konfirmanden! Om det er fodbolde, blomster eller noget helt tredje er op til konfirmanden selv – Kun fantasien sætter grænser!

BORDKORT

Instax-bordkort er nemt og hurtigt at lave og sætter samtidig et personligt præg på bordopdækningen, som gæsterne med garanti vil sætte pris på! Alt du behøver er instax-billeder af gæsterne, og noget at sætte instax-billederne på. Vi har brugt et mini-staffeli, som det kan ses af billederne under. Alternativt kan man bruge korkpropper, som giver et fint og rustikt look. Du vælger selv, om du vil printe billederne ud på forhånd med en instax SP-3 printer, eller om du vil tage et billede af gæsterne ved deres ankomst. Hvis du vælger den sidste metode, kan det være en god idé at skrive gæsternes navn på staffeliet på forhånd, så du husker, hvor alle er placeret.

GÆSTEBOG

Læg en scrapbook frem, hvor gæsterne har mulighed for at lime billeder ind og skrive lykønskninger til konfirmanden. Det giver et mere personligt præg på gæstebogen, som gør det endnu sjovere at se tilbage på senere!

FANG DE STORE ØJEBLIKKE

Konfirmation sker kun én gang i livet. Derfor synes vi, det er vigtigt at forevige den store dag ved at fange de mange øjeblikke på instax-print, som du får ud i hånden med det samme. På denne måde kan du dele billederne med gæsterne umiddelbart efter, at de er blevet taget. Efter den store dag kan du sætte alle billederne i et fotoalbum, så du har alle minderne samlet på ét sted.

DEL DINE KONFIRMATIONSBILLEDER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK OG #MITINSTAX PÅ INSTAGRAM!