Coverbild på personligt mobilskal med instax

PERSONLIGT MOBILCOVER MED INSTAX

Mobilen er med overalt, så hvorfor ikke beskytte din smartphone med et fint og personligt cover, som har betydning for dig? Det er både nemt og hurtigt at lave og så er det tilmed billigt! Du kan bruge alt fra et instaxbillede med vennerne, kæresten, familien eller kæledyret til et fint mønster eller quote. Med instax mini LiPlay eller instax SHARE printer kan du printe et hvilket som helst billede fra kamerarullen på din smartphone og bruge det til dit personlige mobilcover.

Alt du skal bruge er:

– Gennemsigtigt mobilcover

– Instaxbillede

– Instax sharpie tusch eller anden vandfast tusch

– Klistermærker

Køb et enkelt, gennemsigtigt mobilcover. Herefter skal du udvælge det billede, du ønsker bruge, du kan enten printe et billede fra din smartphone, tage et nyt billede med dit instax kamera eller bruge et instaxbillede fra tidligere. På billederne herunder har vi benyttet instax mini film, men hvis du har en større smartphone, kan du eventuelt også have plads til instax SQUARE film.

Bild på instax mini LiPlay, instax mini-bilder och ett personligt mobilskal
instax mobilskal, instax mini LiPlay-kamera och instax mini-bilder

SJOVE PRINTS

Instaxbilledet under coveret kan udskiftes med jævne mellemrum, så du altid har dit nuværende favoritbillede med dig overalt. Du kan også vælge nogle af vores film med sjove prints for et mere personligt præg. Du kan se vores udvalg af sjove instax film med print her.

Skriv et ord eller en lille sætning på billedrammen, som beskriver det billede, du bruger. Til dette behøver du en vandfast tusch (som ofte kan købes hos den nærmeste boghandler). Læg billedet under coveret og voíla, du har dit helt eget, personlige mobilcover. Så let er det! Tilføj eventuelt klistermærker for at pynte coveret yderligere, her er det kun kreativiteten der sætter grænser!

Har du en tablet, kan du gøre akkurat det samme. Med en tablet kan du desuden få plads til endnu flere billeder under coveret og dermed samle en masse gode minder.

DEL DIT INSTAX MOBILCOVER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK OG #MITINSTAX PÅ INSTAGRAM!