Coverbild på instax mini-bilder på ett par

PRINT OG UDSTIL DINE BILLEDER PÅ INSTAX MÅDEN

Har du en masse minder, der ligger fanget på dit kamera eller smartphone? Vi giver dig her en masse inspiration til, hvordan du kan udnytte dine billeders fulde potentiale – Vi synes nemlig, at det er vigtigt at gemme og huske alle de bedste øjeblikke!

INSTAX SHARE SP-3 – HVAD ER DET?

Instax SHARE SP-3 er den nyeste printer i instax-serien og producerer, til forskel fra dens forgænger (SP-2), billeder i SQUARE format. Den er lille nok til, at den nemt kan komme med i tasken, og det stilfulde design gør samtidig, at den er fin at have stående fremme i hjemmet. 

Det er nemt og hurtigt at printe billeder på SP-3 printeren direkte fra din smartphone, Facebook eller Instagram profil. Det er blot at installere den tilhørende gratis SHARE app.

At tage og printe billederne er kun halvdelen af alt det sjove – at udvælge, hvordan du skal udstille billederne, er ligeså underholdende! Her får du tre kreative ideer til, hvordan du kan udstille dine billeder!

Bild på en instax SHARE SP3-skrivare och en mobil som visar SHARE-appen
Bild på en instax SHARE SP3-skrivare och en mobil som visar SHARE-appen

INSTAX EXPLORER

Hvis du er en af dem, der elsker at rejse og udforske verden, så er udstillingen af rejsebillederne på et verdenskort den helt rigtige måde at genopleve de specielle øjeblikke på! På denne måde får du også vist alle dine yndlingsbilleder frem til både venner og familie. Det er desuden utroligt nemt at udstille billederne på denne måde. Det eneste, du behøver (udover verdenskortet), er en pakke med dobbeltklæbende tape, så du kan tape billedet på kortet ved den destination, det er taget. Jo større kortet er desto bedre (og desto flere billeder er der plads til).

Bild på en karta med påklistrade instax-bilder
Bild på en karta med påklistrade instax-bilder från olika upplevelser

FOCUS IN FRAME

En anden mulighed er at gå helt traditionelt til værks med en instax-ramme. Der findes en masse forskellige rammer, som er lavet specielt til instax. Disse rammer er desuden perfekte til gaver. 

Alternativt kan du sætte dobbeltklæbende tape fast på bagsiden af dit billede og derefter hænge billederne op på væggen i et tilfældigt mønster. 

Vi har desuden lavet en guide til, hvordan du kan lave din egen ramme med instax filmbeholderen. Det kan du læse mere om her.

Bild på tre instax-bilder som är inramade
Bild på 4 instax-bilder som är inramade

Bring naturen indenfor

Hvis du ønsker et mere rustikt look, så er denne tredje mulighed måske lige noget for dig! Det eneste, du behøver, er nogle dekorative grene, som instax billederne kan hænge i en snor fra. En god idé er at printe billederne på hovedet, så den brede del af instax-kanten hænger opad – Det gør, at du har mere plads til at lave et hul til snoren!

Bild på en person som gör hål i en instax-bild
Bild på olika instax-bilder som hänger i snören

DEL DINE KREATIVE IDEER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK OG #MITINSTAX PÅ INSTAGRAM!