home_activities_cover

STAY-AT-HOME AKTIVITETER

Er du også på udkig efter nye kreative projekter, du kan kaste dig ud i, i disse tider? Så er du bestemt ikke alene. Mange af os oplever, at have ekstra tid derhjemme, og det synes vi, skal udnyttes til fulde. Så læs med her, hvor vi deler vores idéer til sjove og kreative projekter, der er lige til at gå til med en af vores instax printere eller instax kameraer.

Lav en mindebog

Har du mange glemte minder liggende på mobilen? Så kunne det være en idé at kigge dit album igennem og printe dine favorit billeder ved hjælp af en af instax smartphoneprinterne. Ved at lave en mindebog får du samlet alle de bedste minder på ét sted, så du altid har noget, at se tilbage på. Inviter eventuelt vennerne på en video-date og gør det til en hyggelig aktivitet sammen. Gå desuden i gemmerne og find en masse ting frem såsom tomme scrapbooks, tuscher i forskellige farver, blomster, klistermærker, gammelt avispapir eller lignende – Så er du klar til at starte projekt mindebog!

bild av @byingridk - instax mini liplay och klippbok

Lav en billedvæg

En billedvæg giver et utroligt fint og personlig præg i hjemmet. Der findes utallige måder, hvorpå du kan lave en fin billedvæg, så her er det blot fantasien, der sætter grænser. Før du går i gang, kan det derfor være en god idé at overveje, hvilket udtryk du ønsker – går du efter et minimalistisk eller hyggeligt udtryk? Ud fra disse overvejelser, kan du desuden vælge, om du vil organisere billederne i en fast struktur eller mønster, eller om du vil placere dem mere tilfældigt. Ønsker du at hænge billederne op direkte på væggen, kan dette gøres nemt med dobbeltklæbende tape. God fornøjelse 🙂

Mirror_with_instax_collage
Light_strand_instax_mini
Dressing up a space 1
Wall_collage_instax_mini

Lav et personligt brev

Har du en god ven eller familiemedlem, som du ikke har set i noget tid? Så er det frem med papir og blyant, så du kan skrive et brev til én, du holder af. Print et eller flere billeder ud ved hjælp af en af instax printerne, eller tag et billede med dit instax kamera, så du kan give det et personligt præg. Og husk, et billede siger mere end 100 ord, så allerede her sparer vi dig for en masse skriveri 😉 Send eller læg brevet i postkassen for en hyggelig overraskelse udover det sædvanlige – vi garanterer, at der bliver kvitteret med smil hos modtageren.

picture_by_@instaxonframe
Billede af @instaxonframe

Organiser hjemmet

organising_shoes_with_instax

Giver dagene derhjemme en trang til at organisere skuffer og skabe? Du er langt fra den eneste. Tag en ordentlig oprydning og sorter tøj, sko og hvad du ellers har liggende. Tag et billede af indholdet med dit instax kamera, eller print det via en af vores smartphoneprintere. Ved at sætte et billede på de forskellige kasser og bokse hjælper det dig til at huske, præcis hvor tingene er placeret. Er det bare lige genialt, eller hvad?

Har du nogle kreative idéer, til hvordan man kan bruge instax i sjove og fine projekter? Del det med os ved at tagge @instaxdanmark

instax smartphoneprintere