Bryllup med instax

5 IDEER TIL ET PERSONLIGT BRYLLUP

I weekenden d. 18-19. januar kan du møde instax-teamet på bryllupsmessen i Forum. Her viser vi, hvordan du kan forevige den store dag med dit instax kamera eller instax printer. Læs med her og få en forsmag på fem nemme Do-It-Yourself ideer til et mere unikt og personligt bryllup! Du kan nemlig bruge dit instaxkamera eller printer i mange forskellige afskygninger til at skabe det perfekte, personlige bryllup og forevige den store dag for både dig og dine gæster.

MINDEVÆG

Stil instaxkameraer på bordene så gæsterne kan forevige den store dag i billeder. Opstil herefter en opslagstavle, hvor yndlingsbillederne kan hænges op. Dette er en fantastisk gruppeaktivitet, som bringer dine gæster tættere på hinanden, og samtidig giver jer som bryllupspar en masse fantastiske minder, som kan tages med hjem. Alternativt kan du bede gæsterne om at sende deres yndlingsbilleder på forhånd, og dermed printe billederne, og sætte dem op på opslagstavlen inden gæsterne ankommer (dette kan eventuelt nævnes i invitationen).

Lav et bryllupsmindevæg ved hjælp af dine instax billeder
Billede taget af @projektbaekkelund
Lav et bryllupsmindevæg ved hjælp af dine instax billeder
Billede taget af @projektbaekkelund

BRYLLUPSINVITATIONER

Skab helt unikke bryllupsinvitationer med fine billeder af dig og din forlovede. Det kan du enten gøre ved at tage en masse billeder med dit instaxkamera eller ved at printe billeder ud fra din smartphone på din instaxprinter. Lim billedet fast på invitationen og pynt med forskellige dekorationer for at skabe lige præcis det look, som ønskes. Brug for eksempel tørrede blomster for et mere romantisk look.

Print billeder til bryllupsinvitationen med instax SP-2
Print billeder til bryllupsinvitationen
Lav personlige bryllupsinvitationer med instax

BORDKORT

Tilføj et unikt touch til dine bordkort ved at bruge billeder af dine gæster. Instax bordkort kan laves både nemt og billigt, og det giver dine bordkort et mere personligt look, som dine gæster helt sikkert vil synes om! Brug eksempelvis korkpropper for et mere rustikt look. Alt du skal gøre er at skære siden af korkproppen og herefter lave et snit på den modsatte side, hvori du kan placere billedet.

Lav personlige bordkort med instaxbilleder
Sådan laver du personlige bordkort med instax

Et godt tip er at bruge instaxprinteren, så du nemt og hurtigt kan printe billeder af dine gæster direkte fra din smartphone, Instagram eller Facebook. Alt du behøver gøre er at downloade den gratis SHARE printer app.

Download instax SHARE printer appen

PHOTOBOOTH

Med en photobooth har du muligheden for at engagere dine gæster og skabe uforglemmelige minder fra brylluppet. Udvælg et område som du synes gør sig godt som en photobooth, og hvor der er plads til, at dine gæster kan ”pose” og tage billeder af hinanden. Dekorér photoboothen med et fint backdrop i form af eksempelvis palliet-stof og pynt med balloner og fotoprops, som dine gæster kan ”pose” med. Et godt tip til photoboothen er at bruge et instaxkamera med tripod og selvudløser, så kameraet kan sættes på et stativ. På denne måde har alle mulighed for at være med på billedet. Et instaxkamera, der har både tripod og selvudløser er eksempelvis det populære instax SQ6, som blandt andet findes i en fin, hvid perlemorsfarve – perfekt til brylluppet!

Lav en instax photobooth til brylluppet
Tilføj props og gør photoboothen endnu sjovere
Lav en personlig photobooth med instax

GÆSTEBOG

instax gæstebog er den perfekte måde at forevige den store dag! Gi’ den traditionelle gæstebog et unikt touch ved at lade gæsterne indsætte billeder fra den store dag ved siden af deres hilsen. Det er med til at skabe et visuelt minde, som du kan se tilbage på længe efter, den store dag! Brug evt. et af de mange kameraer med selfiespejl, som gør det let for gæsterne at tage masser af fine selfies.

Det er nemt at lave en personlig scrapbook til brylluppet. Og så er det en sjov måde at gemme inderne fra den store dag!
Det er nemt at lave en personlig scrapbook til brylluppet. Og så er det en sjov måde at gemme inderne fra den store dag!

VI HÅBER AT SE DIG TIL BRYLLUPSMESSEN I FORUM I WEEKENDEN D. 18-19. JANUAR!