5 DIY IDEER TIL ET MERE PERSONLIGT BRYLLUP

To individer der siger ja til hinanden må være noget af det største, mest specielle og personlige man kan forestille sig! Derfor giver vi dig, som skal giftes, 5 kreative Do-It-Youself ideer til et mere unikt og personligt bryllup. Du kan nemlig bruge dit instaxkamera eller instax printer i mange forskellige afskygninger til at skabe det perfekte, personlige bryllup og forevige den store dag for både dig og dine gæster.

DIY 1 - INVITATIONER

Skab helt unikke bryllupsinvitationer med fine billeder af dig og din forlovede. Det kan du enten gøre ved at tage en masse billeder med dit instaxkamera eller ved at printe billeder ud fra din smartphone på din instaxprinter. Lim billedet fast på invitationen og pynt med forskellige dekorationer for at skabe lige præcis det look, som ønskes. Brug for eksempel tørrede blomster for et mere romantisk look.

Print billeder til bryllupsinvitationen med instax SP-2
Print billeder til bryllupsinvitationen
Lav personlige bryllupsinvitationer med instax

DIY 2 - PHOTOBOOTH

Med en photobooth har du muligheden for at engagere dine gæster og skabe uforglemmelige minder fra brylluppet. Udvælg et område som du synes gør sig godt som en photobooth, og hvor der er plads til, at dine gæster kan ”pose” og tage billeder af hinanden. Dekorér photoboothen med et fint backdrop i form af eksempelvis palliet-stof og pynt med balloner og fotoprops, som dine gæster kan ”pose” med. Et godt tip til photoboothen er at bruge et instaxkamera med tripod og selvudløser, så kameraet kan sættes på et stativ, og alle gæster har mulighed for at være med på billedet. Et instaxkamera, der har både tripod og selvudløser er instax SQ6, som blandt andet findes i en fin, hvid perlemorsfarve – perfekt til brylluppet!

Lav en instax photobooth til brylluppet
Tilføj props og gør photoboothen endnu sjovere

DIY 3 - BORDKORT

Tilføj et mere unikt touch til dine bordkort ved at bruge billeder af dine gæster. Instax bordkort kan laves både nemt og billigt, og det giver dine bordkort et mere personligt look, som dine gæster helt sikkert vil synes om! Brug eksempelvis korkpropper for et mere rustikt look. Alt du skal gøre er at skære siden af korkproppen og herefter lave et snit på den modsatte side, hvori du kan placere billedet.

Lav personlige bordkort med instaxbilleder
Sådan laver du personlige bordkort med instax

Et godt tip er at bruge instaxprinteren, så du nemt og hurtigt kan printe billeder af dine gæster direkte fra din smartphone, Instagram eller Facebook. Alt du behøver gøre er at downloade den gratis SHARE printer app.

Download instax SHARE printer appen

DIY 4 - MINDEVÆG

Stil instaxkameraer på bordene og opfordr dine gæster til at tage billeder under festen. Opstil herefter en opslagstavle, så dine gæster kan vedhæfte deres yndlingsbilleder fra den store dag. Dette er en fantastisk gruppeaktivitet, som bringer dine gæster tættere på hinanden, og samtidig giver jer som bryllupspar en masse fantastiske minder, I kan tage med jer hjem. Alternativt kan du bede gæsterne om at sende deres yndlingsbilleder på forhånd, og dermed printe billederne, og sætte dem op på opslagstavlen inden gæsterne ankommer (dette kan eventuelt nævnes i invitationen).

DIY 5 - YOURINSTAX

Hvorfor ikke gå hele vejen ved også at personliggøre dit instaxkamera? Efter at have designet invitationer, bordkort m.m. må prikken over i’et være at designe kameraet så det passer perfekt til temaet for den store dag. Med YOURINSTAX er det muligt at designe sit eget kamera ved eksempelvis at tilføje et billede af bryllupsparret på bagsiden og en tekst, såsom navne og dato for brylluppet på objektivlinsen. Dette vil helt sikkert være en ekstra fin detalje, som kører temaet helt i hus! Bestilling af YOURINSTAX vil blive muligt inden længe, men allerede nu har du muligheden for at gå ind og lege med designet via linket her!

DEL JERES BRYLLUPSIDEER MED OS VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK ELLER BRUGE #MITINSTAX. 

BRYLLUPSKITTET