JUL MED INSTAX

Endelig står den søde juletid for døren og vi glæder os af så mange årsager!! Vi elsker maden, hyggen og selvfølgelig også gaverne 😉 meeeen… for mange af os er julen en smule anderledes i år. Og der er mange af os, der ikke kan holde jul, med dem vi holder af. Vi giver dig derfor her nogle DIY idéer til en mere kærlig og personlig jul – også selvom den holdes hver for sig!

1. INSTAX JULEKUGLER

Mangler du pynt til juletræet? Lav dine helt egne julekugler med instax billeder, som kan pynte noget så fint på årets juletræ. Det er både sjovt og nemt, og giver træet et personligt touch. Derudover er det den perfekte måde at have hele familien med til jul – selv hvis den holdes hver for sig.

DIY instax julekugle med instax billede og instax mini LiPlay
DIY instax julekugle med instax billede

Det skal du bruge:

Gennemsigtig DIY julekugle (ca. 100 mm for at instaxbilledet passer)
–  Snor
– instax kamera eller printer og dertilhørende film
– Strimler af glimmerpapir, konfetti eller lignende

Åbn julekuglen og indsæt det ønskede instax billede i den ene side og glimmerfyldet i den anden side. Bind herefter snoren fast til julekuglen og juster, til den rigtige længde før du binder en knude. Mere skal der simpelthen ikke til – du har nu din egen, personlige julekugle, klar til at pynte på træet.

2. INSTAX TIL-OG-FRA KORT

Et billede siger mere end tusind ord! I stedet for de normale til og fra klistermærker, som man ofte sætter på gaven, kan du lave dit helt eget personlige til-og-fra kort bestående af et billede af enten dig selv, eller ham/hende, som fortjener en personlig hilsen. Det både pynter på gaven og viser modtagen, at du har lagt lidt ekstra omtanke i gaven. Et trick der altid giver ekstra plusser på kontoen!

Julegaver med instax billeder som til og fra kort.
Julegave med instaxbillede som til og fra kort

Det skal du bruge:

– Dekorativ snor eller gavebånd
– Instax kamera eller printer og dertilhørende film
– Evt. hulmaskine

Vil du gerne gøre gaven ekstra personlig? Med instax mini LiPlay kan du tilføje lyd til dit billede. Det vil sige, at du kan indspille en personlige hilsen til dit billede, som kan afspilles via en QR-kode, som printes på billedet. Smart ikke?

3. INSTAX JULEBORDKORT

Selvom vi måske ikke kan være særlig mange samlet til julen i år, er der nu noget hyggeligt og personligt ved julebordkort. Instax bordkort er ikke kun til de store fester, men også til de små, hyggelige stunder, hvor vi gerne vil vise vores gæster, at vi har gjort noget ekstra ud af borddækningen. Instax bordkort kan laves både nemt og billigt, og det giver dine bordkort et mere personligt look, som dine gæster helt sikkert vil synes om!

DIY bordkort af instaxbilleder
bordkort af instaxbillede

Billeder taget af Leslie Saeta – @my100yearoldhome

Det skal du bruge:

– Lille stativ til billeder
– instax kamera eller printer og dertilhørende film

Start med at printe et billede ud af alle dine gæster ved hjælp af en instax printer, eller tag et billede af gæsterne, når de ankommer. Herefter er det bare at sætte billederne på dit stativ. Nemmere bliver det ikke at lave super fine og personlige bordkort!

instax-teamet ønsker alle en rigtig god jul!

DEL DINE KREATIVE JULEBILLEDER MED OS PÅ INSTAGRAM VED AT TAGGE @INSTAXDANMARK

instax mini Link

instax mini Link smartphone printer i Ash white