THE RIGHT FILM FOR THE RIGHT MOMENT

Vi elsker at personliggøre vores rum med instax prints. De mange forskellige variationer af instax film åbner op for et helt nyt univers, som giver mulighed for at være ekstra kreativ! Det giver os lysten til at tage endnu flere billeder og printe dem!

Vi giver dig her et overblik over de tilgængelige film!

AIRMAIL INSTANT FILM

Er du i gang med at planlægge en tur til udlandet, eller har du nogle feriebilleder liggende, som du gerne vil printe? Airmail Instant Film er perfekt til at printe alle de herlige ferie minder, eller tage med på ferie. De er desuden fantastiske til at sætte fast på kort eller sende hjem til din familie for at holde dem opdateret på alle dine sjove oplevelser. Så husk Airmail Instant Film” næste gang du skal ud at rejse!

MULTIFARVET MAGI

Kan du ikke beslutte dig for kun én farve? Så er Rainbow mini Instant Film måske lige dig. Rainbow har en tofarvet ramme, og hvert eneste print er en forskellig kombination af farver.

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN MED SHINY STAR OG STAINED GLASS

Få dine billeder til virkelig at skille sig ud med klare dekorative rammer såsom Shiny Star og Stained Glass Instant film. Dette er vores favorit film for party billeder og begivenheder med venner. Hvert print er ligesom med Rainbow i forskellige farver.

A POP OF CANDY

Polkaprikker er super cute, og med denne farverige Candy Pop Instant Film har du mulighed for at tilføje en lille farveeksplosion til dine billeder.

COOL COMIC

Til de mere sjove og cheeky billeder kan du prøve Comic Strip Instant Film, som har tegneserie-agtige talebobler på rammen!

MONOCHROME

Monochrome mini er det perfekte valgt for et stilfuldt og kunstnerisk look, da denne film gør dit billede sort & hvid. Monochrome findes også i ”WIDE” format.

KLASSISK

Hvis du er ude efter et ”clean og classic” look, vælg instax mini, instax SQUARE eller instax WIDE  Film, som alle har den ikoniske hvide ramme, der går til alt!

BACK TO BLACK

Den sorte ramme findes til både instax mini og instax SQUARE film og tilføjer et både eksklusivt og råt udtryk til dit billede.

Følg @instaxdanmark på Instagram og  vis os, hvordan du bruger de forskellige film med hashtagget #MITINSTAX !