fbpx
instax mini LiPlay landingsside

Live Life & Play

Print instaxbilleder direkte fra din smartphone eller fra kameraet med instax mini LiPlay

HYBRID KAMERA

LiPlay er det første hybridkamera i instax mini serien! Med den digitale funtion kan du selv vælge hvilke billeder, du vil printe, og du kan dermed undgå at spilde film på dårlige billeder. Print så mange billeder du vil direkte fra kameraet eller din smartphone, alt du behøver gøre er at downloade den gratis printer-app.

LILLE OG LET

instax mini LiPlay er den hidtil mindste og letteste model i instax serien, hvilket gør LiPlay perfekt at have med på farten! Hav altid LiPlay med i tasken, så er du klar til at forevige de mange gode minder!

instax mini LiPlay er lille og let og dermed nem at have med i tasken

TILFØJ LYD

Tilføj en helt ny dimension af følelser og sjov til dine instax-billeder! Som noget helt nyt kan du nu tilføje lyd til dine minder med ‘optag og kovertér til QR’ funktionen! QR koden vil herefter blive printet ud på billedet, som kan læses af alle smartphones.

Tilføj filtre med instax mini LiPlay

TILFØJ FILTRE FOR PERSONLIGT PRÆG

Tilføj lige præcis de filtre, du ønsker på billedet. LiPlay har intet mindre end 30 kreative filtre, som du kan vælge imellem og gøre dine billeder ekstra personlige!

TRE FINE FARVER

instax mini LiPlay fås i tre flotte farver; Elegant Black, Blush Gold og Stone White!

LIVE YOUR LIFE, HAVE FUN, AND PLAY!

Dowload den gratis instax mini LiPlay app og få glæde af en masse spændende funktioner til dit LiPlay kamera, såsom lyd, direkte print og shortcut. Appen kan downloades via Google Play og i App Store.