fbpx

Instax MINI 9

Instax mini 9 er super let at bruge, og fås i 5 forskellige farver: Cobalt Blue, Smoky White, Flamingo Pink, Lime Green og Ice Blue. Kameraet fremkalder billedet på få minutter, og det anbefaler selv den bedste indstilling ift. lyset. Med instax mini 9 er selfies nemmere end nogensinde, da der er et indbygget selfiespejl i linsen. Derudover medfølger en makro-linse, så man kan tage nærbilleder.

  • Cobalt Blue
  • Flamingo Pink
  • Ice Blue
  • Lime Green
  • Smokey White
  • Clear Yellow
  • Clear Purple
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Bemærk! Kameraet indeholder ikke film. Kameraet benytter instax MINI film.

Instax mini 9 – verdens mest solgte instant kamera

Instax mini 9 er et kamera som har vist sig at være et kamera, som man ikke kan komme uden om. Det kan bruges i så mange anledninger. Det er et sjovt kamera for alle aldre. Holder du fødselsdag eller holder du andre arrangementer, så kan INSTAX MINI 9 være en mulighed for at forevige det på sjoveste vis. Gæsterne kan tage billeder af hinanden undervejs – få dem med som minde – billeder skal ikke kun tages – de skal deles og gives. Kameraet kommer i flere forskellige farver og har flere indstillinger.

Automatisk bestemmelse af bedste lysindstilling – sikrer dig de bedste billeder, nemt og hurtigt!

INSTAX MINI 9 er lidt mere end blot et point n’ shoot kamera. Det guider dig. Det har fem indstillinger, som guider dig ved at læse hvor meget lys der er – så får du de bedste billeder. Den lille lampe, som sidder på linseringen anviser hvordan man skal indstille kameraet. Hus-ikonet betyder inden for og dermed lidt lys. Sky-ikon betyder skyet uden for, sol-ikon betyder lidt mere lys uden for – Stort sol-ikon betyder meget lys. Den sidste indstilling er Hi-key – det er hvis du ønsker at lave et overbelyst billede – det kan give mange fine billeder hvis man leger lidt med det.

Selfies

Hvad enten du er til trutmund eller tungen ud af munden, så har INSTAX MINI 9 svaret på at tage det perfekte selfie – der er selfie-spejl og close-up linse med.

Selfie-spejlet sidder perfekt på linsen, så du kan se dig selv og den du evt. vil tage billedet sammen med. Det gør det nemt at tage en fin selfie – også i udstrakt arm!

Den lille close-up linse, som følger med, bringer alt inden for 35 cm i fokus.

MINI FILM – STORE MINDER

MINI FILM formatet er et fantastisk format. Put det i din pung eller smid det op på væggen. INSTAX MINI FILM giver dig billeder lige med det samme – og kun på størrelse med et kreditkort.

Ved at bruge professionel højkvalitets filmteknologi (som forventet fra FUJIFILM), vil dit festivalsjov, soltilbedelse, eller crowd surfing minder, blive fremkaldt i samme øjeblik – fang øjeblikket.

 

Key features:

  • Iconic design
  • High-key mode
  • Exposure control

Instax Mini 9

, , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...